DLL

DLL is een internationale partner voor financiële oplossingen. DLL werkt, in meer dan 35 landen en in 8 gespecialiseerde sectoren, samen met haar klanten om financiële oplossingen te vinden. Voor groei, innovatie, extra werkkapitaal en mobiliteit: DLL is er voor de gehele levenscyclus van een onderneming.

AZ Communicatie zette zich als Copywriter English in voor zowel de externe als interne communicatie van DLL. 

Testimonials

AZ Communicatie ging op pad om klanten van DLL te interviewen en Engelstalige testimonials te schrijven over de samenwerking tussen de klant en DLL.

Artikelen voor interne nieuwsbrief

Daarnaast werd AZ Communicatie ingezet voor het afnemen van interviews en het schrijven van Engelse kopij voor de interne nieuwsbrief die op regelmatig basis werd verstuurd voor, tijdens en na de introductie van de nieuwe DLL branding.

Communicatie rondom het Clipper event 2014

AZ Communicatie schreef de uitnodigingen, briefings en communicatie-uitingen die betrekking hadden op het Clipper-event dat DLL in 2014 organiseerde in het kader van hun deelname aan de Clipper Round the World Yacht Race. AZ Communicatie verzorgde ook de Engelse vertaling van diverse Nederlandse teksten die betrekking hadden op het event. 

Terug naar het overzicht.