Wat klanten over mij zeggen

Benieuwd naar wat klanten te zeggen hebben over de samenwerking met AZ Communicatie? Hieronder kun je een aantal referenties lezen. Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij voor het maken van een afspraak.

Annick heeft de door mij aangeleverde teksten voor mijn website nagekeken en waar nodig aangepast. Doordat zij zich oprecht heeft verdiept in mijn werkwijze als coach, is het een professioneel eindresultaat geworden, waar ik heel erg tevreden over ben. Ik heb Annick ervaren als een betrokken en integere vrouw, waarmee ik prettig kon samenwerken. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

Annemarie Stultiëns, Persoonlijke- en Oudercoaching

Annick heeft alle teksten voor de nieuwe Brainport Eindhoven website vertaald. De samenwerking hiervoor verliep perfect en Annick zette altijd een stapje meer door ook kritisch te kijken naar de NL teksten en de opbouw hiervan. Mede hierdoor bieden we nu een uitstekende beleving voor de websitebezoeker.

Bart Peters - Online Marketeer Brainport Development

Annick heeft voor ons de Engelse vertaling verzorgd voor verschillende internationale opdrachtgevers. Het contact verliep soepel. Annick gaat goed om met Ad-hoc verzoeken. Zo zijn teksten tot 1/2 pagina vaak binnen 1 dag vertaald. Verder kijkt ze goed naar grammaticale opbouw en is kundig in de vertaling van vaktaal.

Bas Schepers, Community Marketeer en oprichter Communiteers

Werkend met Annick merk je haar jarenlange ervaring op het gebied van tekstschrijven en communicatie. Ze weet zich snel een vakgebied eigen te maken, ziet wat nodig is, en weet de kern van een verhaal te raken. Een prettig, nuchter persoon: fijn om mee te werken!

Boudewijn Soetens, Strategy & Design Director bij Van Berlo

Het is prettig werken met Annick. Annick is accuraat en heeft oog voor detail. Voor Stichting Marathon Eindhoven heeft ze o.a. het proces begeleid bij de realisatie van onze nieuwe website en coördineerde zij de verzending van onze nieuwsbrieven. Daarnaast was Annick pro-actief en betrokken, wat regelmatig heeft geleid tot verbeteringen op zowel strategisch niveau als op het gebied van de praktische uitvoering.

Edgar de Veer, Directeur Stichting Marathon Eindhoven

Een internationaal product vraagt om een professionele, Engelse website! In Google zochten we naar ‘Engelse tekstschrijver’ en vonden we, als een van de weinige, AZ Communicatie uit Eindhoven. Fijn, lekker in de buurt! We hebben meteen een afspraak gemaakt om kennis te maken. Dit voelde meteen goed. In een vervolgafspraak hebben we een korte briefing gegeven van ongeveer 2 uur. Annick heeft op basis van deze briefing alle teksten voor de website kunnen schrijven, ongelofelijk! Ze pikt de informatie heel snel op. Ze denk daarnaast mee, stelt gerichte vragen en geeft adviezen waar we iets mee kunnen!

Daarom gaat Annick nu ook aan de slag met de teksten voor onze brochures, socialmediakanalen en nieuwsbrieven. We kunnen haar van harte aanbevelen als tekstschrijver Engels.

Eefje Maas - Sales Support F3-Design

Als Communicatie Adviseur zette Annick zich voor 32 uur in de maand in om richting te geven aan de communicatie van Samen voor Eindhoven. De focus lag daarbij op het vergroten van de zichtbaarheid en het inzetten en beter structureren van de juiste communicatiemiddelen. Haar takenpakket bestond o.a. uit het geven van advies over en het bewaken van de te volgen strategie en de nieuwe branding, coördineren van de nieuwsbrief en social media, en het schrijven van teksten voor de diverse communicatie-uitingen. We hebben de samenwerking met Annick als zeer plezierig ervaren. Ze is als persoon ook zeer betrokken bij het werk dat we doen.

We zijn blij dat Annick nog steeds betrokken is bij Samen voor Eindhoven als vrijwillig tekstschrijfster. Zij geeft een podium aan de rake verhalen die ontstaan door de matches die wij maken. Daarnaast is ze lid van het PR Team dat ons met raad en daad bijstaat inzake issues/vragen op het communicatievlak. We waarderen haar bijdrage en betrokkenheid bij de werkzaamheden van onze stichting enorm!

Esther Schoustra-Hofstede, founder en directeur Samen voor Eindhoven

Wij maken video's voor (internationale) klanten die in verschillende talen worden aangeleverd.
Annick vertaalt onze video's NL > ENG en dat gaat altijd van A tot Z perfect.

- duidelijke tijdplanning vooraf
- snelle oplevering
- een scherp oog, óók op de aangeleverde Nederlandse teksten. :)
- en de Brabantse gezelligheid krijg je er gratis bij.

Ewald van Dongen, eigenaar KROSMEDIA video content creators

Snel en accuraat. Dat is het eerste dat in mij opkomt. Kortom fijn om mee te werken! Annick heeft, naast het vertalen van de basiscontent op de Brainport Eindhoven website al heel wat artikelen in een sneltreinvaart omgezet naar het Engels. Ook voor de High tech content in veel van onze verhalen, draaide ze haar hand niet om. Annick denkt graag mee en levert altijd binnen afgesproken deadline. Met haar liefde voor taal, raad ik Annick ook van harte aan voor het schrijven van artikelen, zowel in het Engels als Nederlands.

Jacline de Kort, Marcom Manager Tech/Markt bij Brainport Eindhoven

We hebben Annick gevraagd om technische en commerciële teksten die geschreven zijn door IT professionals, te redigeren naar versies die ook voor een leek leesbaar en te begrijpen zijn. Annick heeft zich omwille van een strakke deadline zeer flexibel opgesteld en uitstekend werk opgeleverd. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Johan van den Berg, Project Manager Philips Healthcare

Annick heeft voor ons de vertaling van onze Engelse website verzorgd. De communicatie was in het voortraject al uitstekend, ze was duidelijk in haar prijs en stelde goede, gerichte vragen met betrekking tot de vertaling. De vertaling zelf was binnen de deadline af, en tussendoor hield ze ons op de hoogte als iets verduidelijking nodig had, en wanneer ze zaken tegen kwam die op de Nederlandse versie van de site niet klopte. Kortom, zeer fijne en open communicatie, met een topvertaling van onze website als resultaat!

Linda Heemstra - Tak, Medewerker Marketing en Communicatie Theater De Schalm

Mijn samenwerking met Annick in het kader van FasTracKids Eindhoven ervaar ik als plezierig en professioneel. Zij heeft voor ons bedrijf verschillende teksten geschreven, herschreven en vertaald. Annick luistert goed naar de wensen van de klant, denkt mee en geeft gedegen advies. Ze verstaat verder de kunst om met kleine aanpassingen een bestaande tekst beter te laten lopen, waardoor de boodschap duidelijker wordt, maar het eigen karakter van de tekst blijft bestaan.

Lucia Lobont, eigenaresse en manager FasTracKids Eindhoven

Annick heeft de teksten voor mijn website geschreven. Ze beschikt over het vermogen om uit de uitgebreide gesprekken die wij hebben gevoerd over mijn werkzaamheden de essentie te halen en in korte duidelijke teksten weer te geven. Ze heeft nauwgezet naar mijn wensen geluisterd en een professioneel resultaat opgeleverd, waar ik zeer tevreden over ben. Ik kan haar warm aanbevelen als tekstschrijfster.

Patricia Braat, Eigenaar/Project Manager/Adviseur bij Bteken, Project Management in wonen, welzijn en zorg

Wegens het tijdelijk wegvallen van een teamlid hebben we een beroep gedaan op Annick. In deze periode heeft Annick ons ondersteund met het schrijven en vertalen van verschillende artikelen en case studies. De samenwerking is prima bevallen. Wij gaan in de toekomst zeker nog eens een beroep op haar doen.

Rick Caris, Digital Marketing Manager Rockpanel

Annick leeft zich als tekstschrijfster snel in de materie in, ook als het gaat over een vakgebied waar zij (nog) niet in thuis is. Dat komt, omdat ze goed kan luisteren en de juiste vragen stelt. De informatie zet ze om in heldere teksten; ze weet een lang verhaal kort te maken. Voor Archifoor schreef ze een artikel over het zojuist opgeleverde Medisch Centrum Hoog Bergen en testimonials, waarvoor ze de opdrachtgevers en de aannemer interviewde. Die lieten mij achteraf weten,dat ze het interview met Annick als bijzonder aangenaam hadden ervaren. Met het eindresultaat zijn wij ook uitermate tevreden; wij hebben prima teksten, die samen met beeldmateriaal gebruikt gaan worden om nog meer gezondheidscentra als project binnen te halen.

Rob van Leuven, Bouwkundig adviseur bij Archifoor Coöperatie u.a.

Annick is a hands-on communication professional who knows her job. She listens to the customer, translates his wishes well and gives good advice. She is focused on getting the job done in the best possible way. We hired her to take the “My-Choice.tv” website from Philips Hospitality TV to a higher level. She did a great job which resulted in a clear and easy accessible website. Furthermore she is a pleasant person to work with. I would recommend her to anyone.


Roland Wijnen, Business Manager at TPVision

Annick is als vrijwillig redacteur betrokken bij de Dierenbescherming. Ze schrijft artikelen voor ons relatiemagazine en voor onze vrijwilligersnieuwsbrief.
Annick is professioneel, gaat altijd goed voorbereid te werk en maakt zich de onderwerpen eigen. Dat is terug te lezen in haar artikelen, die stuk voor stuk een snaar raken. Ik kan Annick's redactionele werk dan ook van harte aanbevelen.

Vivian Jansen, Communicatie-adviseur bij Dierenbescherming Brabant Zuid-Oost